Casting 1 - Malmö - 5e Juni

1a Live castingen genomfördets på Luxurytreatment i Malmö.


Vidare till final gick 2 tjejer - Se nedan:


Se alla bilderna från evetet här - Länk!


Medina Harja,19år, 170, 58kg - Clara Wahlqvist,19år,180cm, 60kg


 Postad för ungefär 6 år sedan av miss_universe

Bästa året hitills - 2016

Hejsan vänner


Sverigefinalen på Café Opera var den bästa hittills!
Mycket beroende på att vi även lanserade den manliga sida av tävlingen vilket skapade en skönare mix och stämning, samt att vi hade så många företag som var med och stöttade oss detta året!


Att vi har haft en succe med våra finalister hittills är minst sagt! Vi har haft en dunder succe!!!


Först ut hade vi Alex D´Rosso som placerade sig i TOP 15 i Mr Universe ambassador!


Mer bilder och info här - Länk


Men inte nog med det - Nu gör han succe som DJ - Slår stort på listorna!!  Räkna att ni får se mer av vår gode vän Alex !Sedan hade vi Maria Taipaleenmäki som tävlade i Miss International i Japan.


Hon kom tyvärr inte i TOP 15, men det var INTE okej... hon var lätt en TOP 10 finalist i våra ögon, men tyvärr så blir det så här ibland. Men Maria gjorde ett kanonbra jobb!!


Läs mer om Maria här - LänkSå har vi då Cloie Skarne som kom TOP 8 i Miss Earth Finalen i Manilla!


Enligt rykten så var hon såååå nära Top 4... Men ändå så är det STORT GRATTIS till Cloie Skarne! Hon är den tjej som placerat sig BÄST i en världsfinal av alla våra tjejer sedan starten 2009! Bra jobbat Cloie!  Hon vann dessutom flera priser som ni kan läsa mer om här och se videos och intervjuer med Cloie! - Länk!


Sedan har vi ju den helt galna succen med Patrik Sjöö!!  Som VANN en världsfinal!


Han är Mr ManHunt International 2016!!  Det är underbart att vi 1a året för killar tar hem en vinst!! Läs mer om Patrik och hans äventyr här - LÄNKI denna länk - Press! Så hittar ni bilder, länkar och intervjuer om årets vinnare!


Nu har vi kvar Miss Universum Finalen!!! 
Ida Ovmar skall iväg och tävla i januari - Jag har fått info om datum och plats... men det är hemligt fortfarande, jag kan avslöja att finalen går i slutet av Januari 2017 på en plats som många redan tror... :)Mer info kommer!!!Ser redan fram emot 2017 Sverigeturné och upplägg som blir större än någonsin på alla vis!! Det skall bli så kul att dra igång våra event ute i landet i april 2017 och Sverigefinalen går sista helgen i augusti 2017 är det planerat.


Ha det så bra så länge så hörs vi snart igen!


Joakim Granberg
National Director - SwedenPs. Solen skiner alltid på mig, därav brillorna :)Postad för ungefär 8 år sedan av miss_universe

Sverigefinal Mr & Miss Universe Sweden 2016


Hej alla glada :)


Det är ju inte ofta som jag bloggar, men plötsligt händer det! Detta år tycker jag vi har fått ihop ett riktigt skönt gäng finalister, och premiär för killar detta år med! Roligt att även vi nu blivit mer PK och har både grabbar och tjejer i badkläder på scenen :) Ni kan spana in alla våra finalister här - FINALISTER


Sedan så är det ju så att man inte kan göra en sådan stor final utan en massa personer och företag som hjälper oss, vill skicka ett extra stort tack till alla våra sponsorer - Läs om dem här - LÄNK


I år har vi dessutom grymma artister på scenen - Sir Duke, Bosson och Anton Ewald, det kommer att bli galet kul!! Stämingen kommer att vara på TOP i Café Operas lokaler!  Finalinfo och biljetter - LÄNK


Jag hoppas på att få träffa många gamla och nya vänner under denna nu min 8e Sverigefinal i Miss Universum, och min 1a Mr Universe Model Sweden final! Skrolla även ner en bit för att se vilka som sitter i årets JURY !


 


 


Vår jury:


Jurymedlemmar Sverigefinal 2016
Mr & Miss Universum Sverige
Joakim Granberg – National Director Miss Universe Sweden – Huvuddomare
Danielle Fa - Imagen Skincare – Din exklusiva hudkräm
Magnus Willes - Aquarapid – Badkläder
Fredrik Baeckström – BC Hotels – Din Hotell och reseleverantör
Dan Norrå – Flerfaldigt prisbelönt fotograf och filmare.
Sara Skyttedal – FD ordförande i Kd:s ungdomsförbund
Daniel Shahho – Vice Ordförande i Miss Universe Sweden organisationen.
Jeanette Yuksel - Model House & Modelhouse agency
Bülent Cihantimur - Doctor B – Estetik International
Pixee Fox – Sveriges svar på Barbie
Aviad Arik Herman – Design Director of Costumes
Tom Andersson – Dorian Beauty Stockholm
Markus Nilsson – Mareli Medical – Din grossist inom dermal fillers.
Michael Ryhänen -Tonini Lamborghini - Klockor, kläder och golfgrejor bland annat.


Välkomna!
Mvh Joakim Granberg

Postad för ungefär 8 år sedan av miss_universe

Sverigefinal Miss Universum 2015

Kära vänner
Då är finalen avklarad...äntligen höll jag på att säga :)
Det blev ganska mycket då jag slog ihop det med min 50 årsdag med, men så här i efterhand så måste jag säga att det varit en fantastisk helg och upplevelse!


Vill rikta ett stort tack till dem som har varit med och kämpat denna helgen för att få det så lyckat, totalt sett så var denna vår 7e final sannolikt vår bästa, och nästa år hoppas vi på att kunna bli än bättre och större, inte då minst tack vare våra underbara sponsorer! Extra tack till er som varit med och kämpat hela helgen!


Vill även passa på att tacka alla mina vänner som kom och gratulerade mig på min födelsedag, era nyllen finns med i bildarkivet nedan :)


Här nedan så hittar ni som missat finalen och även ni som vill uppleva den igen våra finalister, vinnare, bilder, video och finaltidningen som PDF som ni kan tanka upp.
Det är fritt att dela dessa länkar till era hemsidor, blogg, facebook som ni vill.


Se våra 17  - Finalister 2015       Finalvideo extended version - LÄNK!
Läs mer om våra sponsorer som vart med och gjort denna finalen möjlig! SPONSORER!    
Här kan ni tanka ner finaltidningen som PDF: Finalbladet 2015

Våra 3 nya drottningar 2015 är från vänster: Miss Earth Sweden- Maria Taipaleenmäki
Miss Universe Sweden- Paulina Brodd. Miss International Sweden-Isabella J Forsman
Bilder från Finalen finns här: Sverigefinal2015


Våra vinnare har nu tagit över Facebook grupperna:
Miss Universe Sweden   Miss International Sweden  &  Miss Earth Sweden


Ha en fortsatt underbar sommar så hörs och ses vi snart igen!
Med vänliga hälsningar, Joakim Granberg
National Director of everything ( Ja i Universe i alla fall :) )Postad för ungefär 9 år sedan av miss_universe

Sponsorer - Sverigeturné 2016

Vi söker partners/sponsorer inför Sverigeturné och final 2016
Miss universum Sverige är landets största organisation inom skönhetstävlingar, vi genomför årligen landets största turné inom denna bransch - Vi är motsvarigheten till det som tidigare hette Fröken Sverige.
Våra vinnare representerar Sverige i de stora finalerna utomlands som Miss Universum, Miss Earth och Miss International. Vi skickar även deltagare till flertalet andra finaler världen runt.


Våra tjejer är representanter för Sverige ute i världen som unga, starka och självständiga tjejer. Ni som företagare kan bli del av detta, ni kan stödja dessa tjejer och samtidigt får en bra plattform för att marknadsföra era produkter nationellt i Sverige, samt internationellt.


Vi genomför en nationell turné varje år
Vi kommer att besöka flertalet städer landet runt. I varje stad så genomför vi ett lokalt event där tjejer mellan 18-27 år kan söka till Miss Universum Sverige. De sökandes blir fotograferade och intervjuade, samt får tävla om sin lokala titel i form av en modevisning.


De som gör bäst ifrån sig i form av tal, gång, personlighet och utstrålning går vidare från sin lokala tävling till den stora Svenska finalen som vi genomför söndagen den 19e juli 2015 på Café Opera i Stockholm. Där vi under denna final utser vilka tjejer som skall representera Sverige ute i världen i de stora finalerna.Företag som deltar som partners/sponsorer under 2015 får till en relativt låg kostnad exponering som vida överträffar kostnaden om ni jämför med vanlig annonsering. Våra event drar ofta lokalpress i de städer vi besöker.


Erbjudande - Sponsor • Som partner under 2016 så får ni annons på vår hemsida i form av banners/logo med länk till er hemsida.

 • Er logo på alla våra affischer och trycksaker under turnén och final

 • Er logo på vårt turnématerial som backdrops och rollupps under turné och final

 • Möjlighet att delta under turné/final med egna skyltar och produkter

 • Ni får helsides annons i vår finaltidning som delas ut till alla under Sverigefinalen , se exempel på finaltidningen här - LÄNK

 • Under Sverigefinalen så får ni möjlighet att vara med i juryn och välja Sveriges representanter till de stora finalerna ute i världen.

 • 4 VIP biljetter till Sverigefinalen och möjlighet att skylta upp och göra egen reklam under Sverigefinalen. Se Sverigefinal 2013 här - LÄNK

 • Sverigefinalen filmas och ni kommer att få kopia på filmen, den läggs även upp på YouTube och vår hemsida - I filmen så kommer ni att få er logo med.

 • Under Sverigefinalen så sänds färdiginspelade intervjuer med alla finalisterna på storbildskärm - Er logo kommer att exponeras där.
   


Som partner så får du använda vår logo och skriva Officiell sponsor: Miss Universe Sweden på er hemsida. Ni får även till självkostnad använda våra vinnare som ansikte utåt för era produkter i er egen övriga reklam.


Det finns en mängd olika lösningar som ni och vi tillsammans kan sy ihop för att maximera er exponering på ett sätt som ni önskar, våra vinnare kommer även att blogga om era produkter på hemsidan.


Detta samarbete sträcker sig över en lång period 1 feb 2016 - 31 dec 2017.
Så er exponering är väldigt kostnadseffektiv och hög jämfört med andra marknadsföringsmetoder.  Här kan ni läsa och se bilder/filmer från tidigare Sverigefinaler: LÄNKFör 1 företag finns även denna möjlighet:
Huvudsponsor och "brandar" hela turnén med sitt varumärke och Sverigefinalen - Detta får diskuteras enskilt och på er begäran om offert beroende på era önskemål.


Är du intresserad?
Skicka då en beskrivning av er verksamhet/företag till mig på:
joakim@missuniverse-sweden.com
Bifoga länk till er hemsida och era önskemål om hur vårt samarbete skall se ut.
Jag återkommer till er snarast.


Ser fram emot ett gott samarbete!
Mvh
Joakim Granberg - National Director Sweden


 

Postad för ungefär 10 år sedan av miss_universe