Miss Earth Sweden 2013

Här kommer Denice Andrée blogga inför sin tävling i Miss Earth 2013  

Postad för ungefär 11 år sedan av denice

Transderma, riktigt bra!

När vi hade presskonferens innan jag åkte till Kina så fick vi lite goodiebags med massa roliga saker, Bla så fick vi var sin Transderma vitamin-c serum som jag nu har använt dagligen sedan dess. Och jag måste säga, vilken produkt, den håller verkligen vad den lovar! Huden känndes redan efter nån dag mycket lenare och nu under dessa veckor har jag inte haft några som helst problem alls med huden


Jag rekomenerar verkligen Transderma till alla som vill ha en problemfri hy, 


http://www.facebook.com/ TransdermaSkinCare?sk=wall 


 


 

Postad för ungefär 13 år sedan av denice

Avslut

Ja då var det 10 dagar sedan man åkte hem ifrån Kina, och just nu är det blandade känslor. Jag saknar tjejerna där borta och även om det efter 2 1/2 veckas med hektiskt schema i Kina var ganska så skönt att åka hem så måste jag erkänna att jag längtar tillbaka lite nu. Det var verkligen ett upplevelse med minnen som jag kommer bära med mig hela livet, och vänner ifrån hela världen. 


Alla tjejer där ute som har en drömm om att få göra något sådant i livet, tveka inte att ställa upp i uttagningar och tävligar, för känslan att vinna en upplevelse som denna går aldrig att beskriva med ord. Alla människor har någonting vackert i sig, och det handlar inte om att vara den som är vackrast på scen eller blir snyggast på bild. Skönhetstävlingar handlar om att kunna ta fram det vackra innuti sig och spegla det till omvärlden. Som svar på frågan om jag skulle vilja göra om detta är: Ja! 100 ggr om om jag kunde! Så våga chansa! 


Även om min Kina resa nu är över och Miss International avklarat så fortsätter mina äventyr på andra håll. Jag är mycket nöjd med min placering i Top 15, Det var vad som var mitt mål. 


Stort tack till alla som följt mig genom denna resa och också stöttat mig. och en stor kram till er alla!


     

Postad för ungefär 13 år sedan av denice

Finaldag!

Ikväll är finalen! igår hade vi de offeciella genrepet med dommarna på plats och förbedömning. och jag hade feber! jag är fortfarande sjuk med lite feber tyvärr:(
Dom har gjort om upplägget så att toppen inte koras i national costume, de är ju iallafall bra. men, tro det eller ej, finalen är på en utonhus arena med öppen himmel över scenen!! och idag dagen till ära så spöregnar det! blir nog en kväll med många överraskningar, om 11 timmar börjar scowen (8 kinesisk tid).
bloggar ifrån mobilen då jag inte haft nån ledig tid att sitta vid datorn, så blir tyvärr inga bilder.
ktam

Postad för ungefär 13 år sedan av denice

Dag 15 i KINA

Ganska trist dag, bara genrep hela dagen. Vi är ju ganska så många tjejer så det tar ju sin lilla tid. 


Jag har nosat reda på en sida som kommer att visa showen live på söndag www.cdtv.cn/cdtv-5  om inte den funkar så gå in på www.cdtv.cn och klicka sedan vidare på cdtv-5. Funkar bara att öppna i firefox och explorer, vet inte om de även funkar i safari. Men vet säkert att länken inte går att öppna i chrome.


Jag vet inte den exakta tiden ännu. Men runt 18-20 på söndagkväll Kinesisk tid, Vilket innebär att de kommer vara runt 11-13 Svensk tid på söndag.

Postad för ungefär 13 år sedan av denice