Miss/Mr tävling

Allt började 1989 då Joakim Granberg vann tävlingen -Man of the Year i Sverige- Började sedan redan 1990 att samarbeta med Norge och anordnade skönhetstävlingar i Sverige och på kryssningsbåtar, genom åren så har det skickats Svenska tjejer och även killar till stora finaler världen över.

Sedan våren 2009 har vi jobbat med Mr Donald Trump och Miss Universum organisationen i USA, vi har enbart satsat på Miss Universum tävlingen under 2009 och 2010.

2011 beslutade vi att utöka vi vårt samarbete med flertalet andra tävlingar, vi skickar Svenska tjejer till Miss Teen World i USA, Miss Earth , Miss International,
Miss Tourism World samt Beauty of the World finalen mfl.

Sedan 2014 så skickar vi även deltagare från Sverige till Miss Grand International
Miss Supranational

Vi är idag utan tvekan Sveriges största organisation inom - International Beauty Pageants.
Vi planerar att fortsätta växa och återskapa EN stor tävling i Sverige där finalisterna får åka på alla de världsfinaler som vi kommer att delta i varje år, med målet att få svenska vinnare i flertalet finaler världen över.

2013 kommer vi även att lansera vår egen modelagentur - Universal Models - Som kommer att jobba Internationelt med uppdrag får våra Svenska tjejer.

Vi driver även en nöjes och artistverksamhet som ni kan läsa mer om på: www.starworldsweden.com

Vårt primära mål är givetvis att hitta en ny Miss Universum i Sverige, och sätta Sverige på kartan igen när det gäller skönhet och klass. Nyhet 2016 är att vi även lanserar en manlig tävling - Mr Universe Model Sweden, som också koras under vår final.

Nyhet 2016 är att Donald Trump har sålt Miss Universum till: Entertainment company WME/IMG - Nya ägaren är erfaren inom underhållning/show.

2018 och 2019 gick finalen på Café Opera i Stockholm.