Underbart att vara hemma!!!

Jag har nog aldrig älskat Sverige mer än vad jag gör nu! Det var en lååång månad, hårt jobb, inget att äta och knappt någon sömn men vilken upplevelse!!! Kommer jag aldrig glömma!!!


Jag kom tvåa i finalen och vann titeln Miss Body Beautiful. Jag är supernöjd!


Här kommer lite bilder!


      


 

Postad för ungefär 13 år sedan av linaa

Internet-Yaay!!

Sorry att det kommer inlägg så sällan men vi har nästan adrig tillgång till internet! Nu har vi varit på turne i snart en månad och det närmar sig final nu! I morgon gäller det, håll tummarna för mig! Har miljoner bilder jag kommer lägga ut här på bloggen när jag kommer hem, har internet och tid. Vi har det alltid stressigt här och har i princip ingen fritid. Vi går upp kl 7 SENAST varje morgon och jobbar till minst midnatt. Det är påfrestande men vi får också se mycket intressant och uppleva en massa vi aldrig hade gjort annars. Maten har nog varit det jobbigaste här. Går INTE att äta!


 


 

Postad för ungefär 13 år sedan av linaa

Höns

Jag har mått illa hela dagen. Vaknade kl 6, uppe med tuppen! Visste dock inte att det var den som serverades till frukost. När jag såg frukost buffén vände det sig i magen. Friterade hönsfötter med klorna på! Fanns ångar gråa korvar också jag lyckades få i mig ett glas äpplejuice. Har sedan dess försökt få bort den bär bilden utav dom friterade klorna från huvudet. USCH! Jag kan säga att var man inte vegetarian innan man kom hit så blir man det! Förmodligen kommer jag komma hem till Sverige om en månad som bara skinn och ben. Då vet ni varför! Hittade ett gammalt äpple i väskan från flyget. Det kom till hands här kan jag säga! Det är inte bara jag som klagar på maten utan ALLA går hungriga och tycker det känns jobbigt att varken få sova eller kunna äta. Humöret är inte alltid på topp om man säger så.

 
Bara ett fåtal utav tjejerna pratar engelska och i princip ingen i organisationen. Hotellpersonalen pratar absolut inte engelska! Som ni förstår är det rätt svårt att kommunicera. Kroppsspråk har funkat OK hittills. Eftersom ingen förstår något vet vi aldrig vad vi ska förvänta oss av dagen. Vi vet bara hur dags vi ska vara i lobbyn och vad vi ska ha på oss, på ett ungefär. Dagens "överraskning" var seightseeing i Peking. En stor kvadrat med några konstiga hus. Ingen kunde ju förklara vad vi fotograferade, får fråga mamma när jag kommer hem. Hon vet alltid allt. Jag gissar att det kan vara regeringen eller något historiskt kungahus. Vad vet jag. Försökte se vad kineserna fotograferade men när vi kom och gick på rad brydde dom sig bara om oss! Helt galna Kineser. Dom har ju ingen aning om vilka vi är men blir helt besatta när dom ser oss osa framför kameran hahah. Kul att uppleva! 

Höjdpunkten på dagen var ett stort välgörenhetsevent jag precis kom tillbaka från. Återigen, ingen som riktigt visste vad vi gjorde men det märkte man under kvällens lopp. Några deltagare hade med sig gåvor från sina länder som vi auktionerade ut. Inkomsterna går till någon typ av välgörenhet. Vilken har vi ingen aning om:-)
Första entrén på scen var våra folkdräkter. Roligt att se alla kulturer måste jag verkligen säga! Vi fick var och en i bokstavsordning efter land gå ut på scenen, presentera oss själv på vårt modersmål och dansa en liten traditionell dans. Entre nummer 2 var bikini.


Jag umgås mest med Miss Polen (som jag delar rum med), England-hon pratar engelska! , Spanien och Malaysia. Jag förstår inte hur man kan delta i en tävling som går ut på att representera sitt land internationellt om man inte pratar engelska. Förstår heller inte hur man kan skicka något på ett event som detta om man varken förstår vad andra säger eller kan göra sig förstådd.

Idag ska vi åka vidare till nästa ställe. Som tur är ska vi inte flyga utan åka något jätte jättesnabbt tåg som dom verkar vara stolta över. Hoppas dom serverar lite godare mat på nästa ställe…


 


Har försökt ladda upp alla bilder i 30 min nu men det funkar inte! *ARG*


Provar igen så fort jag får en minut över!


 


Kram

Postad för ungefär 13 år sedan av linaa

China!!!

Äntligen sitter jag på planet till Peking! Förväntasfull men flygrädd:-(


Ska försöka blogga varje ledig sekund med allt kul vi kommer få vara med om!!!!


Kramar från Miss World Bikini Sweden:-)


Postad för ungefär 13 år sedan av linaa

St Tropez

Här på rivieran har vi det varmt och skönt! Har byggt upp en fin solbränna till Kina nu!


Postad för ungefär 13 år sedan av linaa