Officiell photoshoot hos Model House

På torsdag ska jag till Model House i Göteborg och fota mina officiella bilder inför Miss Earth! Så idag står hårfix och naglar på schemat!


Jag håller även på att planera min national costume, eventuellt blir det en kortare och sötare version av den klassiska samt en fin blomsterkrans i håret..vi får se ;)


Miss Universe


 


Miss Universe


Sommarvärmen har äntligen kommit och jag har Power Walkat flera mil denna helgen, underbart!

Postad för ungefär 10 år sedan av missfrida

Miss Earth Sweden 2014

Hej! Här blir mitt första inlägg på denna blogg som jag kommer uppdatera under årets gång. I fredags var finalen av Miss Universe Sweden som hölls på Göta Källare i Stockholm, och där blev jag den lyckliga vinnaren av titeln Miss Earth Sweden. Jag känner mig otroligt glad, inte minst för att jag ska få åka till Malaysia i höst och tävla, utan även för att det är en miljömedveten tävling som innefattar mycket välgörenhetsprojekt som jag kommer få ta del av! Jag känner på mig att det kommer bli en fantastisk upplevelse och jag kommer verkligen inte ligga på latsidan trots att det är över ett halvår kvar. Det är mycket förberedelser som krävs, som tur är har jag vanan inne. Jag har tävlat i skönhetstävlingar sedan jag var 15 år, och har tävlat i minst 7 olika tävlingar.. Jag har tappat räkningen!


 


Hoppas att ni fortsätter kika in på bloggen! // Frida Fornander


 


Postad för ungefär 10 år sedan av missfrida

Miss Earth Sweden 2014

Frida Fornander - Miss Earth Sweden 2014Postad för ungefär 10 år sedan av missfrida