Fika med Drottningar!

I söndags träffade jag vår allas Eja för en fika och en liten intervju. Det var en trevlig pratstund som vanligt. Den här gången talade vi om mina upplevelser i Miss Earth och lite vad som kommer hända i framtiden. HÄR kan ni läsa om vår träff samt om vad som händer runt om i skönhetsvärlden för er som är intresserade av det. Vad skulle den svenska skönhetsindustrin gjort utan Drottningar! (Ejas personliga blogg)? Han är en eldsjäl som lyser upp oss i mörka, kalla Sverige!Bild: Drottningar!

Postad för ungefär 12 år sedan av renate

National Costume

I Miss Earth körde jag på en liten annorlunda Sverigedräkt. Den var nämligen helt gjord i latex! Den stack verkligen ut från mängden bland alla utsmyckade kreationer. Ett stort tack till Naucler Design som ställde upp med en riktig eyecatcher!


 Jag har lite problem att ladda upp bilder från min egna kamera, så den här för duga så länge!


 

Postad för ungefär 12 år sedan av renate

TV

Som jag tidigare nämnde gjorde vi en del tv-framträdanden. Här är några bilder när jag och nio andra tjejer gästade en populär söndagsshow!


Postad för ungefär 12 år sedan av renate

SKÖNHETSFAVORITER


 


 


1. Batiste Dry Shampoo - Min hjälte vid lata och stressiga dagar.


.


2. Cover All Mix by Make Up Store - Säg hejdå till mörka ringar, finnar och andra ojämnheter. Har man den här concealern behöver man ingen annan, den täcker precis allt!


.


3. Prime Time by i.d. - En primer är nästan ett måste om man vill hålla sminket på plats en hel dag full av aktiviteter. I.d's Prime Time är den bästa jag testat hittils. Den jämnar ut huden, mattar och utgör en perfekt grund innan jag applicerar min foundation.


.


4. Vitamin C serum by Transderma C - Serum-vad-hette-det-sa-du? Så lät det på mig för några månader sedan. Jag hade ingen aning om vad serum vad för något och vad det var bra för men nu är det ett måste vid mina kvällsrutiner innan läggdags. Den här produkten lämnar huden full av lyster! Det är perfekt nu under vinterhalvåret då huden har en tendens att bli grå och glåmig. Men det bästa av allt är att jag märker att mina ärr från hemska finnar sakta men säkert börjar försvinna.


.


5. NeuLash - Svar JA. Det funkar! Ett minus för det dyra priset dock.


.


6. Blothing Powder by Make Up Store - Ett mattande kompaktpuder som tar bort glansigheten på nolltid! Det här pudret var verkligen min räddning i Filippinerna (och för alla de andra tjejerna med)! Man behöver endast applicera en liten mängd för att det ska ge full effekt. Det här pudret gick verkligen på högvarv bland tjejerna.


.


7. Beauty Rush "Slice of heaven" by Victoria's Secret - Mitt favoritläppglans genom tiderna! Sedan dag ett jag började använda det har jag inte slutat. Varenda gång jag är i London eller i USA köper jag hem ett lager för ca fem år framöver.


.


8. Rouge Noir nr 18  by Chanel - Nagellacket jag aldrig kan få nog av! Så fort det blir lite kyligare ute är detta det första som åker på... Sedan vantarna och mössan! ;)


.


9. Volume Million Lashes Extra Black by L'Oreal - Mascaran jag önskade att jag hade funnit tidigare. En av dem bästa jag testat!


.


10.  "Summer" by Make Up Store - Jag har alltid föredragit läppglans eller cerat framför läppstift. Men inte nu längre! Färgen är väldigt fräsch och passar utmärkt till vardags som fest. Det ser inte "för mycket" ut, utan den är väldigt diskret trots att den ger mycket färg.


.


11. Pensel nr 117 by Make Up Store - En "blender"-pensel som jag kallar det. Innan jag ens visste att det existerade en sådan pensel envisades jag med att använda topspinnar för att jämna ut och blanda mina ögonskuggor. Efter ett tag såg man ungefär ut som en clown. Den här penseln har sparat mig både tid och x antal svordomar framför spegeln. Jag har sluppit en hel del frustation när det kommer till att applicera festmake-upen. Det kanske låter ytligt, men när ni väl investerar i en sådan här pensel så kommer ni förstå mig. Tack Jenni på Make Up Store (Hansa) för tipset!


.
Postad för ungefär 13 år sedan av renate

Tillbaka i Sverige

Då var man tillbaka på svensk mark igen. Det har tagit mig nästan en vecka för att bli av med jetlagen. Det blir ju inte så mycket sömn under sådana här resor så när man väl kommer hem är man helt utmattad, med det är det värt! ;)


 


Min resa har varit helt fantastisk. Alla tjejer har varit hur söta och rara som helst. Tänk att man lyckas samla ca 90 tjejer under ett och samma tak utan att det blir något som helst tjaffs under två veckors tid! Staden Manilla var väl inte så mycket att hurra för, den bestod mest av trafik och avgaser. Men som tur var fick vi chansen att uppleva olika öar och varenda ö var som ett litet paradis! Först åkte jag till Cebu, där vi bjöds på den mest fantastiska seafood buffén jag någonsin ätit! Färsk fisk, räkor och krabbor som var fångade samma morgon serverades på löpande band. Man kunde helt enkelt inte sluta äta!


 


Jag fick även chansen att gästa TV två gånger. Ena gången var jag med i en game-show där jag slutade 2:a. Jag var så nära att knipa första platsen! Men men nära skjuter ingen hare! ;) Under två veckors tid besökte vi olika historiska platser, träffade diverse politiker (olika borgmästare och guvernörer) och sponsorer. Jag är så tacksam över att ha fått denna chans att möta och utbyta några ord med dessa betydelsefulla personer. Och inte för att tala om hur många nya vänner jag fått världen över!


När det gäller finalen så måste jag erkänna att jag är lite besviken. Tävlingsmänniska som man är så var mitt mål att slå mig själv internationellt. Jag har en trettonde plats från MU som jag så gärna ville slå. Jag slutade allt som allt på en fjortonde plats och tog mig där med till top 16. Jag får se det från den ljusa sidan istället; att jag faktiskt tagit mig till final i alla tävlingar jag varit med i! Det är ju inte fy skam det heller! ;)Lite bilder från finalen:


Postad för ungefär 13 år sedan av renate