Sverigefinal Miss Universum 2015

Hejsan kära vänner


Sverigefinal i Miss Universum 2015 går söndagen den 19e Juli på Café Opera i Stockholm.


Finalstart/Showtime ca 20.30 - 22.00 med efterfest till 03.00


Här kommer vi att uppdatera vilka som är finalister, artister, jury och sponsorer.


Biljetter till finalen kommer att kunna köpas via TICNET från 15e Juni - Länk dit kommer att komma upp.


Biljetter som finns är 2 alternativ:
180 kr Entré kl 20.00 ( Från 18 år förköp)
I Dörren är det från 23 år och 200kr  - Finns 350 Biljetter


VIP Biljetter kostar 600kr och de går endast att köpa i förköp - Finns endast 100 Biljetter. Då är det kl 18.00 som gäller. Det bjuds på välkomstdrink samt grillbuffé då Café Operas kockar står och grillar på uteserveringen. Där ni minglar med alla finalisterna, kändisar, artisterna och pressen.


Festfixaren Johan Carlén bjuder in kändiseliten samt pressen som Hänt Extra,
Se & Hör mfl. Hela finalen kommer att filmas in och sedan finnas på Miss Universe TV här på hemsidan. Troligen sänder vi finalen LIVE via internet med.


Det som är klart inför finalen är följande: Jan Johansen uppträder med - Trumslagarens pojke, en hyllning till sin döde far, jazzmusikern Egil Johansen.
Världspremiär på nya låten - De e du! Låt skriven av Camilla Läckberg, Musik: Jan Johansen och Pelle Nylén.  ( Lyssna på Trumslagarens pojke här - TV4)


 


På scenen lanserar vi även artisten Sophie J med sin nya singel - BREAKOUTEtt glatt återseénde är även artisten - Jenny Redenkvist och Fridha Lundell  som skall uppträda som "husband" under kvällen - De medverkar även i bandet: Hitmaskinen


De deras video - GOGO


Jenny & Frida


Vi har även det stora nöjet att lansera en helt egen producerad artist - Namn och bild kommer senare - Killen är från Almaty - Kazakhstan och spelar just nu in ett album här i Stockholm hos demonproducenten - Niclas Olausson som bland annat har producerat Da buzz, Elena Paparizou mfl...


Information om kändisar i juryn och övriga händelser kommer att komma upp här inom några veckor.


På galan så har vi även ett välgörenhetsprojekt - Vi stödjer LoveNepal som motarbetar barnprostitution - Läs med om dem på länken nedan!
 


 

Postad för ungefär 9 år sedan av

Namn Epost (publiceras ej)

Kommentar

Captcha

Inga kommenarer